Slipad morsa!

publicerat i Allmänt, Familj;
Idag är det ju lördag...

(Är den inte ljuvlig, min monster Vallmo!?😃)

...och då vankas det ju lördagsgodis. För våra barn är det nästan heligt, dom får inte äta godis andra dagar, så lördagens snarre är alltid väldigt uppskattat. Men det får ju inte bli tråkigt, nej nej. För någon vecka sedan fick dom en karta i handen och fick gå på skattjakt. Idag fick dom arbeta. 

Det har varit riktigt blåsigt i några dagar och har verkligen regnat kottar från vår stora tall. Så, dealen var, en godis för varje fylld hink med kottar. Dom fick själva bestämma hur mycket de ville ha! 😀 Lilla jobbade ihop 7 godisar och stora 11 stycken. De njöt nog lite extra när dom satte sig under parasollet med denna lördags sötsaker som dom slitit för 😄 Ska väl tillägga att dom hade väldigt kul när dom kutade runt i badrockar, peppade varandra också! 😀👍 Så jag är nöjd, godismätta barn och färre kottar på gräsmattan.


En annan sak jag är nöjd med är att jag äntligen kom iväg till frissan. Kapade rejält och tokslingade, siktade på vitt. Klar förbättring om jag får säga det själv. Hej då slitna, gula frilla.
Snart midsommar och lång hememester för hela familjen.. 
Hur ser dina sommarplaner ut?

Ha det bäst! ☀️