Drog en suck av lättnad!

publicerat i Familj;
Idag har jag haft en mys- och lekdag med mina sötmonster! ❤❤

Direkt efter frukost tog vi en stund för lite kreativt skapande 😄👀👃 Efter det behövde vi bränna lite energi och dansade loss till Pappa Kapsyl, mycket poppis! Lite mellis på det, lek uppe på rummet och sen var det lunch och sovpause för Mini. Båda var så ivriga för jag hade nämligen lovat att vi skulle åka till *trumvirvel* Leos Lekland på eftermiddagen. Dom har varit där en gång förut och tyckte det va SÅ kul! 

Så sagt och gjort, vi åkte dit. Lyckades lura med mig barnens mormor också (även bonusmorfar anslöt sista timmen). Så kom vi dit, jag kikade in... och drog en suck av lättnad. Helt ljuvligt, vi var typ ensamma!! Det var så skönt, dom kunde kuta runt och leka, hur mycket plats som helst, ingen kö när vi skulle käka mellis, ja superlyckat för alla. 

Killarna var helt slut när vi skulle åka hem. Jag fick jobba hårt med sånger, ramsor och frågesport i bilen för att dom inte skulle somna på vägen, och jag lyckades! Nattningen var ingen match, dom hann knappt lägga huvudet på kudden innan de slocknade 😊 Själv tog jag en lång dusch och har nu krupit upp i soffan. Ska nog gå och hämta en kopp te, börjar känna mig lite förkyld igen...

Önskar dig en fin kväll!

Taggar: #barn #bröder #lek #lekland #syskon #bradag #kvalitetstid;

Kommentera inlägget här :