Några fördelar finns det!

publicerat i Trädgård;
Hej på er

Jag ska berätta en sak, jag är inte jätteförtjust i höst och vinter. Jag ogillar kyla, mörker och blött/slask... brukar bli ganska mycket av den varan mellan oktober och mars. Gillar du höst vinter, isåfall varför?

Jag kan hitta ett par fördelar trots kyla och mörker... en fördel med hösten är färgerna och att det är mysigt med alla ljus i mörkret. Det går att göra det väldigt mysigt både inne och ute.

Jag har planterat om några av mina krukor (lämpade för vinter ska tilläggas). Sommarblommorna (finns ett par "före" bilder) har fått flytta in för vintervila och gett plats åt höst/vinterväxter. Tänkte visa hur mysigt det blev med några ljusslingor i höstblommorna. Tror dom kostade 29:- styck/slinga, går på batteri och har 6 timmars timer. 

Såhär ser dom små rackarna ut!

Höst på trappen


Sommar på trappen

Höst

Sommar

Höst

Dom här tivolilamporna hängde jag upp i somras, lika härliga nu! 

Brukar du piffa till ytterdörren, trädgården eller balkongen med höstblommor, ljusslingor eller något annat kul? Berätta gärna! 


 Kommentera  Gilla


Taggar: #höst #sommar #föreochefter #blommor #ljus #mörker #ljusslinga #mysigt #inspiration;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av nouw.com/sannaevelyne:

Jag tycker inte heller om höst/vinter (med undantag för julen.) Men måste säga att det blev jätte mysigt med ljusslinga bland blommorna på din trapp :)

Svar: Jag tycker också jul är mysigt, gärna med ett vitt täcke ute 😊
ByLisa.se

2:a kommentar, skriven , av Paulina :

Jag är tvärt om ! Jag älskar höst och vinter 😍 så himla mysigt är det! Bara älskar 😍 super fina bilder ❤️❤️ Hoppas du fått en fin kväll ❤️

Svar: Bra att det finns höst/vintergillare också tycker jag 🙂
ByLisa.se

3:e kommentar, skriven , av Pärla:

Jag är verkligen ingen höst/vinter människa, går ner mig totalt dessa årstiderna.. Men ljusen är det enda som är bra typ, haha! Fyller lägenheten med ljus och grejer. Super fint det blev med ljusslingor i dina växter!

Svar: Ljus inne och ute, mys! 🙌🙂
ByLisa.se

4:e kommentar, skriven , av Jennysvardag :

Så fint som du har gjort, det lyser upp den mörka hösten och vintern nu :) jag har ljusslingor på min balkong med batterier i. Men jag är så dålig på att tända dom. Kanske ska fixa till det i helgen :)

Svar: Ja det gör verkligen skillnad, piggar upp 🙂
ByLisa.se

5:e kommentar, skriven , av Wifeey:

Men wooow woow woooooooow så snyggt och mysigt du har gjort det :D
Riktigt mysigt hemma hos er nu vid hösten ju

Svar: Tack! 😘
ByLisa.se

6:e kommentar, skriven , av Mina:

Gillar inte heller höstrusket men jag gillar vintern men inte slasket 😂 Fint duktig du har gjort med lamporna, det livar verkligen upp ❤

Svar: om man fick plocka det bästa från alla årstider!! 😄
ByLisa.se

7:e kommentar, skriven , av Yela:

Är inte mycket för höst/vinter men däremot älskar jag tända ljus & att fixa det mysigt hemma! Har fixat lite på framsidan med ljuslykta och ljusslinga men tänkt fixa något på vår uteplats på baksidan också. Jättefint hos dig ☺️

Svar: Så roligt att fixa 🙂
ByLisa.se

8:e kommentar, skriven , av Therese:

Det verkar vara en det som inte gillar hösten och vintern =) det där va en bra ide och jag tyckte det blev snyggt =)

Svar: Kul, tack 🙂
ByLisa.se

9:e kommentar, skriven , av Amanda:

Jag gillar inte heller vintern och hösten just av samma anledning kylan tycker jag inte alls om och sen att det är mörkare ute. Nej föredrar våren och sommaren :)

Svar: Då tycker vi lika! 🙂
ByLisa.se

10:e kommentar, skriven , av Hanna Karlsson:

Men så fint du gjort! Jag gillar hösten/vintern när det är sol respektive snö. Slask och blask får gärna vara . Jag måste att jag gillar mysfaktorn på höstbilderna lite mer än sommarbilderna även om de också är fina. Bra tips med ljusslingorna!

Svar: Haha, eller hur! Årstidsmässigt tycker jag mycket mer om sommar men jag tyckte också att höstbilderna såg sjukt mycket mysigare ut! 😄
ByLisa.se

11:e kommentar, skriven , av Snabela :

Men så fint du har fått det. Älskar blommor. Tyvärr så har jag inte möjlighet till att plantera blommor ute och få det lika fint som dig.

Svar: Tack ska du ha 🙂
ByLisa.se

12:e kommentar, skriven , av Amanda:

Men vad mysigt du har gjort det jag är förtjust i hösten :) så mysigt du gjort det

Svar: Tack 🙂
ByLisa.se

Kommentera inlägget här :