En sån där fuldag!!

publicerat i Allmänt;
Vissa dagar är bara fula, idag var det en sån!

Jag har alltid tänkt att det är en ful dag för att jag inte känner mig fin (högst ytligt alltså). Och att det har gjort mig på dåligt humör, så löjligt, haha! Pratade med en gammal kollega om det och hon kände igen just  "fuldag" men att det mer handlade om dagen, sinnesstämningen, känsla, händelser, ja allt i ett... jag håller helt med! 

Min morgon började skräp! Efter att ha varit vaken halva natten pga att Folke var jätte hög och knappt gick att få ner (diabetes 1), så var humöret på minus. Hittade inget att ha på mig (kan inte ha några vanliga byxor längre, kul med magen, men inte i morse). Håret envisades med att lägga sig åt fel håll, hur jag än gjorde så blev det 90-tals pottlugg och övriga håret helt statiskt. För säkerhets skull körde jag in mascaraborsten i ögat så jag var halvblind hela förmiddagen. Stressad och trött så var jag inte superroligt mamma på morgonen... så jag kryddade med lite "jag är världens tristaste och sämsta mamma"- känslor också innan jag rullade vidare till jobbet.


Sen var det jobbdag... allt kanske inte gick precis som jag ville, men det fanns ljuspunkter det måste jag medge. Vädret var så fint så jag nästan blev sur, passade liksom inte på min "fuldag", haha!

Men så kom jag hem, och då blev jag glad igen. Barnen berättade om sin dag, gosiga små lintottar. Vi hade en supermysig pratstund innan dom somnade, underbara utlägg om allt möjligt (hänger med på kanske 50%), bara så kul att lyssna ❤

Det är nog bra att ha en fuldag ibland... Så man verkligen kan uppskatta alla snyggdagar😉Ha en fin kväll!


Gillar du inlägget så blir jag jätteglad om du trycker på hjärtat 😊

Taggar: #fuldag #sinnesstämning #humör #mamma #förälder #småbarn #bröder #diabetes #barndiabetes #diabetestyp1 #sömn #sol #fin #ful;

Kommentera inlägget här :