Blev en sväng till sjukhuset ändå...

publicerat i Diabetes, Familj;
Hoppades verkligen att vi skulle slippa åka in den här gången, men det är en envis förkylning med hög feber och hosta som han åkt på. Aptiten har blivit sämre och sämre sedan febern kom i måndags och resultatet av det är att det tillslut bildats ketoner (eftersom vi inte kan ge så mycket insulin han behöver pga att han inte äter). Vi har verkligen försökt med allt, han får äta och dricka vad han vill och vi har testat alla trix och några till för att få i honom socker/kolhydrater... tyckte ett tag att det såg ut att vända, men tyvärr inte 🙁. Frank och pappan fick bli kvar hemma, så får vi träffa dom imorgon, förhoppningsvis på hemmaplan! 

Är nu inlagd med lilleman som fått somna efter undersökningar och stick. Han har varit jätteduktig måste jag säga. Han gav också bra betyg till läkaren och sköterskan som fick både vinkar och slängpussar, lilla charmtrollet 😘 Alla är gulliga och trevliga här, men hoppas verkligen att det vänder nu så vi kan åka hem imorgon. Vill ju helst få va hemma och krya, men ibland måste man...


Småpojkarna var så himla söta när jag och Folke skulle åka iväg idag. Frank ville hjälpa Folke med allt han kunde och pratade non stop om vad vi skulle ha med oss, att vi skulle ses snart, att Folke skulle till doktorn, att han och pappa skulle vara kvar hemma... När vi sa "Hej då" så kramades brorsorna, sa "älskar dig" till varandra och pussade varann ❤ Älsklings ungar! Tog tusen minnesbilder av den stunden... kan vara bra att plocka fram en stund som denna, när jag sitter uppkrupen i en sjukhusfåtölj. Eller när dom kastar plastbilar på varandra, som igår :)


Nu är jag supertrött, ska försöka sova en stund. Gonatt!

Taggar: #diabetes #barndiabetes #diabetestyp1 #diabetic #barn #förälder #bröder;

Kommentera inlägget här :