Årets första, men lååångt ifrån sista!

publicerat i Allmänt, Familj;
Så var det söndag igen. Jag har haft en mycket bra helg, men känns som att det varit fullt upp... skulle behöva ett par dagar ledigt nu 😄 Igår var det kalas, idag har vi hängt hemma. Tyvärr var det regnigt och trist så vi har sysselsatt oss inne (väder och kläder, jag vet!).

Folkes socker har legat bra i helgen, vilket ger mycket bra förutsättningar för bröderna att kunna leka och hålla sams, och det har dom. Jag kan tycka att det känns så pissigt ibland att den där j*# sjukdomen (diabetes1) ska "få" styra det. Men det är klart, dåliga värden, däligt mående, sämre humör osv. Det kommer bli bättre, det kommer bli bättre! (Säger det till mig själv ganska ofta!). Men denna helg var det som sagt bra!! Mycket lek, skratt och mestadels polare! Jippi! 

Jag har börjat stöka i uterummet. Ut med vinterfärgerna, in med sommar och ljus! Blir vita långa gardiner och svalt mintfärgat, bland annat. Fortsättning följer...

Önskar verkligen att jag kunde bifoga doft till bilden, underbart! Helt galet mycket knoppar och blommor i citronträdet, doften är fantastisk!

Och så hade vi en premiär ~ trumvirvel ~ årets första äpple och rabarberpaj!! Om den blev god? JA!!! 😀 Kommer det bli fler? Ja, ja, jaaa!! Att kunna gå ut och plocka rabarberna i trädgården, blir så glad... ännu bättre när äpplena är klara, men det dröjer ju lite till.

Sen hängde vi lite i relaxen på eftermiddagen, nytta med nöje typ... badmonster 1 och 2 fick göra av med massa energi och så var söndagstvagningen kirrad 👍 

Flikar in en bild (bland relaxbilderna helt logiskt) på mig själv, japp, jag vågar! Roade mig här om dagen med att bläddra igenom roliga filter på Snap (jag kunde inte stå emot grupptrycket längre ;). En tramsig min, men jag tycker typ att bågen är ganska schysst, nästa par kanske!? 🤓😀

Hoppas du också haft en bra helg. Nu ska jag försöka sova, proppmätt och super törstig 😄👍Titta in snart igen vet ja', gonatt! 

Taggar: #diabetes #humör #bröder #helg #paj #bad #2019 #familj;

Kommentera inlägget här :