Jag är tillbaka...

publicerat i Allmänt, Diabetes, Familj;
 Hej,
 
Jag är tillbaka!!!
 
(Bild från 2018)
 
Jag har haft ett långt uppehåll från bloggen, tråkigt nog. Jag tycker att det är jättekul att skriva och uppdatera om allt, men tiden har inte räckt till. Jag har prioriterat att lägga all tid jag kan skrapa ihop på familjen. Senaste tiden har sett ut ungefär såhär:
Jobb
Vab
Vab (samtidigt sjuk)
Jobb
Sjuk
Vab
osv osv.
Jobbar jag så har jag mellan 1-1 1/2 h med barnen när jag kommer hem, det är helig tid. Sen har jag typ däckat i sängen eftersom jag inte har känt mig helt frisk sedan typ augisti. Jag har en man också, vi ses ibland. Vi brukar passa på att prata den där långa stunden mellan nattningen och sängen när man oftast har munnen full med tandkrämslödder, gäller att ta tillvara på varenda minut, haha! Okej, kanske överdriver pyttelite, men jag tror att många känner igen sig. Är jag hemma med sjuka barn så har jag inte heller lust att sitta med datorn, då är det barnen som gäller.
(Ingen pik till dom som inte gör som jag, det får man bestämma själv!!)
 
Jag vet att beskrivningen inte är unikt för en småbarnsförälder, speciellt under vintermånaderna. Önskar att jag var snuskigt rik och kunde bo utomlands typ november till april när alla baciller och virus är som klistrigast. Vi har ju också en liten knodd med diabetes 1, vilket gör sjukdomsperioderna jobbiga upphöjt till 1000. Alla med barn kan relatera till känslan när ens barn är sjuk, om så en vanlig förkylning med lite feber, som för minis storebror. Man vill bara suga ut den där sabla förkylningen (eller vad det nu är) med den där sabla snorsugen. Svinga med trollspöt och ta bort allt ont och sjukt. Med mini blir minsta lilla infektion så mycket allvarligare. Att tappa aptiten, vilket våra kan göra bara de är lite snoriga, är total katastrof för minstingen. Det innebär tvångsmatning och väska packad fall vi måste åka in... Jag hoppas innerligt att det börjar vända nu. Idag är det iallafall bara jag som är sjuk, woho! Hoppas alla andra klarar sig och att det blir vår snart!
 
Min förhoppning är att alla baciller far och flyger nu så jag får lite mer ork och kan börja uppdatera lite på kvällarna igen. Har massa grejer på G iallafall. Ni kommer att få se hur köket blev när jag äntligen orkade riva ner julgardinerna (alldeles nyss, skäms ;), klädde om och möblerade om. Relaxen i källaren är snart klar och har planterat massa kul. Lite vardagsinslag blir det såklart också, mer egendesignat, redesignat, hållbart, bygge, trädgård, listor och annat skoj.
 
Vi hörs snart igen!!

Taggar: #barn #famil #älskadeunge #syskon #bröder, #familj #barn #tid #kvalitetstid;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Inger:

Det är precis samma här sjukdomarna avlöser varandra så det har varit mycket VAB. Jag är inte jätteflitig med min blogg heller, ibland förstår jag inte hur folk hinner?

Svar: Jag skriver mkt i perioder, men ibland inte alls. säger som du säger, hur hinner alla? 😀
ByLisa.se

Kommentera inlägget här :