Det är våååår i luften!!

publicerat i Diabetes, Familj, Trädgård;

Japp, det blommar och ploppar upp grönt å grannt överallt just nu. Det är så härligt! Älskar den här tiden på året, allt är på G, men samtidigt har jag allt det roliga kvar! Det är så mysigt att klippa, kratta, plantera, bli arg på sig själv för att jag råkar trampa sönder något skört (men förmodligen blivande urgullig blomma), riva mig på en tagg, få alla krattade löv bortblåsta tillbaka i rabatten, hitta ogräs, se alla nya knoppar ... 
Det blir så rent och fint när man börjar klippa ner allt dött, beskära, göra sig av med elaka taggingar (mer i kommande inlägg) och så. Det var blåsigt, men ljumt idag. VÅÅR i luften!
Känner man mig så vet man att jag gärna vill ta tillvara på varenda minut i solen. Idag var vi mitt uppe i mellis och att få ordning på Folkes socker när solen tittade fram. Men när jag ändå satt där bredvid dom små så tänkte jag att jag lika gärna kunde öppna fönstret och STÅ där bredvid... i solen ☀️ Fick ett par fräknar faktiskt! Och frågande blickar från barnen, haha! 

Sen var det några sånna här stunder under dagen...
...och några där de inte var fullt så harmoniska och samms. Men det började såhär och dagen avslutades väldigt kramig, det är trevligt ändå. 
Det går faktiskt att se ett väldigt tydligt mönster... dagar när Folkes socker är galet, blir även han lite galen och barnen har en tendens att ryka ihop betydligt oftare. Ligger han högt blir han lite vresig, lättirriterad och provocerar gärna sin bror. Är han lagom eller låg är han supergosig, glad, vill gärna kramas och sitta och prata.  Då är dom bästisar ❤ Senaste har det varit lite svårt att få till en bra nivå för mini (mer i kommande inlägg).

Fick massa bra städhjälp idag också. Ska påminna Frank om tio år, hur duktig han var redan då, och att han insisterade på att få göra allt helt själv! Njuter så länge det varar! Mini ville också städa... snart så! 
Över lag har vi iallafall haft en skön lördag. Höftade ihop en överkokt, men förvånansvärt god potatisgratäng till middagen.

Håller alla mina tummar för sol ioch bra blodsocker morgon! 😀☀️

Ha en fin kväll!