Kör, bara kör!!

publicerat i Diabetes, Familj;
Igår morse anslöt resten av familjen till sjukhuset. Folke blev jätteglad när pappa och storebror dök upp. Frank hade varit så otålig att komma iväg så han inte hade ro att äta frukost. Han hade också packat med sig massa saker till Folke. Vi tänkte väl att vi skulle gå åka hem, så det behövdes egentligen inte, men det var viktigt för Frank. Grabbarna lekte och vi lyckades få i Folke lite att äta... Tankningen av vätska och socker hade gett resultat!! 😀👍 Vi fick åka hem lagom till lunch, jippi!


När vi kom hem höll vi oss ute hela dagen, det var grymt väder och alla på bra humör. Frank började rodda med trädgårdsslangen och jag tänkte att jag skulle vänta och se... sen gav han den till Folke som började fylla deras lilla båtbasäng. Efter en stund växte det massor med skumm ur den, det var sppbubblorna som åkt i, äh tänkte jag. Sen kom det jag väntat på, Folke riktade slangen mot Frank som fick en riktig dusch. Han blev först arg och kränkt och ylade, men jag kunde inte sluta skratta och då började även han gapskratta och så var vattenkriget i full gång. I vanliga fall kanske jag stängt av vattnet, så jobbigt när allt blir blött, lite för kallt i luften, bla, bla, bla. Men inte igår, då tänkte jag kör, bara kör. Dom hade så kul, jag stod bredvid och kikna av skratt (och fick en dusch själv). Det är såhär det ska va!

(Bilder från innan vattenkriget bryter ut)

Idag har vi varit ute en sväng på förmiddagen och spelat fotboll. Framåt lunch var det ganska blåsigt och regn, så vi käkade lite pannkakor och höll oss inne resten av dagen, men stillasittande var vi icke (inte mycket iaf). Denna balla morsa (har coolaste minen på mig såklart! 😂) råkar nämligen vara grym på hinderbanor! 


Uppskattas av alla! Jag bygger, dom kutar, hoppar, kryper, rullar... och sen vill dom sitta still och gosa framför en film i tio minuter! 🙌


Middag, nya tillfälliga inneboende anlände, nattning och en film... sen var dagen slut. Krupit ner i nybäddad säng, håll med om att det är svårslaget!

Ha det fint!

Taggar: #familj #lördag #diabetes #barndiabetes #diabetestyp1 #diabetic #barn #förälder #bröder #trädgård #hinderbana;

Kommentera inlägget här :