Äpple, päron, potatis med tandpetare

publicerat i Allmänt, Åsikt/Tanke;
Hej på er! 

Som ni vet finns det många sätt att beskriva kroppar och våra former. Äpple, päron och potatis med tandpetare är några exempel. Timglas och klädhängare är andra. Varför man måste dela upp i kategorier och rangordna (det gör man faktiskt!) förstår jag inte, helt galet! Man har den kropp man har, så länge den klarar av det man vill och får vara frisk så ska man vara glad och nöjd tycker jag.

Med det sagt så trivs man bättre och sämre i olika plagg. Hitta bikini är en uppgift som jag tyckte var superlurig förr. Då var man oftast tvungen att köpa överdel och underdel i samma storlek, vilket inte funkade för mig. Nu för tiden kan man ofta plocka ihop olika delar så som man har lust, tummen upp på det! 

Idag hade jag min byxdress som jag blivit lite småkär i. Den kommer från Vila och kostade runt 500:- om jag minns rätt. Jag har aldrig haft en förut, helt enkelt för att ingen passat. Min kropp är smalare upp till och bredare över rumpa/lår, därför kan passformen vara svår att få till när det är allt-i-ett. Men nu har jag hittat en som passar, jippi! Lite drygt att gå på damernas 😄, men det är smällar man får ta! 
Ha det! ☀️


Taggar: #kläder #kropp #form #ideal #måbra;

Kommentera inlägget här :