Söndag

publicerat i Allmänt, Familj;
Godkväll!

Tänkte jag skulle göra en söndagsuppdatering, länge sedan sist. Har haft en spännande, fullspäckad, vecka, utbildning från morgon till kväll. Super mysigt ställe har vi varit på, men den gamla villan vi satt i var iskall!! Jag hade två lager byxor, dubbla strumpor (+skor), 4 tröjor och stor halsduk... ändå var det kallt. Fanns en kvinna och två män som inte led, hon berättade dag ett att hon var i klimakteriet, hon njöt, haha!

Helgen har varit riktigt mysig, dock inte som planerad. 
Lördagen var vi ute på fm, lekte och grillade. Sen hade vi besök från familj på eftermiddagen och en lugn kväll hemma.

Idag söndag skulle vi åka på dop ca 15 mil bort. Vi väntade in i det sista, men vågade inte åka pga alla varningar. Så tråkigt att missa, min brorson som döptes. Hade till och med köpt en ny klänning dagen till ära, men det fick bli målarkläder samt vinterstassen istället.

När mini sov passade vi på att återuppta arbetet i källaren, målning av tak och vägg.

Sen gjorde vi mellis och tog med ut. Barnen satt och åt och vi skottade och skottade och körde snöslungan och skottade lite till... och då kan jag tillägga att det var nyskottat igår!


När vi fått bort allt tog vi en prommis, barnen fick åka snowracer "kör, kör kör" vrålade dom och kikna av skratt när vi sprang. Tillslut tittade solen fram också, uuuunderbart!

Söndagsmiddagen blev älgkött med en riktigt god potatisgratäng till, mums!! Blir inte alltid som man tänkt sig, men vi har haft det ganska gott ändå.

Ha en fin kväll!