Grym sista söndag 2019

publicerat i Familj;
Som rubriken så tydligt beskriver, söndagen blev en riktigt bra dag!
Vi tog det lugnt hemma på förmiddagen. Grabbarna lekte jättebra med varandra och stämningen var på topp! Jag gick runt och tittade på allt julpynt och funderade på att börja städa undan, men kom fram till att jag inte orkade, haha! Brukar du vänta till 20e dag knut, längre eller städar du bort direkt efter julen?

Klockan 14 var det biotajm! Barnens första bioupplevelse, Frost. Dom var så förväntansfulla och peppade. Vi hade pratat med dom och förberett dom i flera dagar. Berättat att man sitter still på sin plats och viskar. Vi sa också att de fick gå ut med en av oss föräldrar om de inte skulle orka, att det var okej.

Vi var väl medvetna om att det skulle kunna bli lite rastlöst. Vi sa redan innan att om vi skulle få avbryta och gå ut så låg det på oss föräldrar, ganska mycket begärt att en 2åring och en 4åring ska kunna sitta still i två timmar... Vi var beredda!

Men det gick så bra!!! Dom va superduktiga! Satt stilla, viskade, åt sitt biogodis... inget tjat när det var slut. Jag är så imponerad! Efter 1h 25 min viskade Folke att han var trött, kröp upp i mitt knä och somnade, Frank såg hela filmen. Båda barnen var nöjda och glada, så kul att det blev en bra upplevelse!


Jag ska inte berätta så mycket om filmen för då råkar jag säkert avslöja för mycket, haha! Men jag tycker att den var bra, kanske bättre än den första. Eller så är jag bara lite mätt på första filmen, haha! Absolut sevärd 🙂

Imorgon är det årets sista dag... Vi får se hur den blir, eller kanske snarare vad vi gör av den!😉 Ha det fint!