Pina och dubbel njutning

publicerat i Trädgård, Träning;
Gokväll! 

Jag kan tala om att jag känner att jag lever! Jaha, hurså?, undrar du. Jo, jag bestämde mig för att idag är dagen jag ska ta tag i min träning igen. Jag har ju ett mål, att springa Sthlm Marathon 2020, så jag behöver jobba på formen och löpsteget! 

Förra året gick det ganska bra...

...men sen kom livet emellan, blev sjuka, hade ingen tid och massa andra ursäkter, du vet! Hur som, idag tog jag mig ut... Och jag kom hela vägen hem igen, woho! Jag hade blodsmak i munnen, yrsel och var lätt illamående, men nöjd! 

Efter ett bra pass förtjänar man en dusch! En lång varm dusch är ju en riktig njutning. Det kan även en stooor kopp gott kaffe vara! Tänkt dig nu kombon, ta med sig kaffet in i duschen, aslyxigt! Så varsågod, ett finfint tips på enkelt unn (unna sig alltså!). 

Hinner man sen inte dricka upp allt kaffe så kan man smörja in sig med den sista skvätten. Det gör att huden ser 10 år yngre ut och man får ett naturligt, gyllenbrunt lyster.

Skoja bara! Har ingen koll på sånt alls! Men visst låter det som att det skulle kunna funka!? 😉


Resten av dagen har vi varit ute och jobbat på tomten, grymt väder idag. Nu sitter jag och väntar på att träningsvärken, som redan är kännbar, ska slå till ordentligt.

Ha en fin lördag!


Taggar: #tips #kaffe #dusch #humor, #träning #stockholmmarathon2020 #springa #löpsteg #motion;

Kommentera inlägget här :