Matchande outfits

publicerat i Allmänt, DIY, Design / Re-design;
Hej,
 
Hittade ett supergulligt tyg när jag var och handlade i helgen. Såklart var jag tvungen att göra matchande outfits till pokjarna! 
 
 
Jag jobbar ju aldrig efter mönster, kan själv, så jag tog mått på killarna och klippte till bitar. Vill man kan man ju ta byxor som dom har så får man enkelt rätt storlek :) Delarna låg klippta och klara sen några dagar, så ikväll innan middagen skyndade jag mig för att få ihop dom... behövde en liten stund efter maten också ;)
 
Just det, tänk först, klipp sen... det gjorde inte jag! På ett av byxparen blev det lite fel med mönstret. Lejonen hamnade upp-och-ner på baksidan, haha. Men det är inte hela världen, får vara så! Byxor och mössor!
 
Jag sydde först räta mot räta, insidan på benen, raksöm. Gjorde sedan likadant med utsidan.
 
Efter det klippte jag till mudd. Sydde ihop kortsidorna och vek på mitten. La bytyget i mudden och sydde ihop med sicksack. Enklast är dock att sy mudden innan man syr ihop utsidan på benet, meeen jag gjorde det lite mer utmanande idag, haha!
 
 
Klaaart!
 
 
Mössan gjorde jag på enklast möjliga vis. Mått på deras söta små huvuden, klippte till tyget, raksöm, vände tillbaka mössan och dit med mudden.
 
 
Två par brallor och två tunna mössor! Stl är cirka 86-92 på dom små och 98-104 på dom stora.
 
Sen ville jag såklart försöka plåta mina små gullungar i dom nya kläderna... lättare sagt än gjort!! :D
 
 
 
 
 
 
 
Varför vara still när man kan kuta runt!? :)
 
Kan iallafall konstatera att byxorna fungerar utmärkt att springa, hoppa, klättra, rulla i. Godkänt!
 
Du får gärna trycka på gilla-hjärtat om du gillade inlägget! :) Hoppas att du blev inspirerad och kanske testar att svänga ihop ett par brallor du med! 
 
Ha det fint!

Taggar: #2018 #september #höst, #byxor #barnkläder #tyg #mönster, #designbylisa #bylisa.se #bylisa, #diy #doityourself #görasjälv, #egendesign #kläder #kreativitet, #inspiration #inspirera #inspireras, #roligt #sytokig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av charlottelinden.se:

Men åh, sååå gulligt!

Svar: 😊👍
ByLisa.se

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Jättefina! Gillade tyget 😁

Svar: Jag tyckte också att det var både gulligt och ballt! 😀
ByLisa.se

3:e kommentar, skriven , av Anna:

Nej men gud va coola de blev och gud va snyggt tyg. 😍

Svar: TAck! :)
ByLisa.se

4:e kommentar, skriven , av Ida:

Jag dör så otroligt söta de vart😍😍😍

Svar: Haha, tack snälla! :)
ByLisa.se

5:e kommentar, skriven , av Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Åh vad fint det blev! Supergulligt tyg :) Jag blir typ knäpp av avundsjuka av att besöka din blogg haha. Önskar jag var lika pysslig, men en dag ska jag försöka pyssla och när jag köpt hus ska jag ha en symaskin som alltid står framme så ska jag besöka din blogg och få inspiration och inte ha några undanflykter haha :D

Svar: Haha, va gullig du är! Tack 😘
Det blir betygligt mycket mer gjort nu när maskinen står framme än när den skulle packas upp varje gång jag skulle sy något 😃
ByLisa.se

Kommentera inlägget här :