Tårtkalas och kuddrum

publicerat i Familj;
Hej på er!

Den här helgen bara försvann, på riktigt! Vi hade besök av min bror med familj, alltid lika mysigt. Nu var det på tok för länge sedan, men blir lätt så med småkottar som blir sjuka stup i kvarten. 

Men lördagen började med lite fix och don inne, städa och så. När mini sov gick jag och Frank och bakade tårtbottnar, blev mycket bra! Sen satte vi ihop tårtan och alla väntade (vissa ganska otåligt! 😄) på kalasgästerna. 

När mini vaknade gick alla ut i trädgården och njöt av vädret, jag fick lite hjälp med trädgårdsarbetet! Maken sågade till bitarna till Folkes nya säng. Snaart ska jag få måla, ska bli kul!


Tillslut kom gästerna och vi fick sätta tänderna i denna goding.

Idag söndag lektes det för fullt på förmiddagen. När alla åkt hem efter lunch bytte min snälla man däck på min bil. Under tiden omvandlade jag och grabbarna övre hallen till ett kuddrum. Lade ut madrasser, kuddar, soffkuddar, filtar... Sen sprang, studsade, hoppade, rullade, kullerbyttade dom för fullt. Bra, och kul, sätt att få dom helt utmattade, haha!

Kan ärligt säga att jag inte känner mig minsta utvilad efter helgen. Meen nu säger jag god natt och så kör vi på imorgon!! Måndag, woho!! ;)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anna:

Åh, så gott med tårta! Jag försöker att komma på fler bra tillfällen än födelsedagar att äta det. Det är en riktig favorit ;)

Svar: Tårta är grymt! 😄🎂
ByLisa.se

2:a kommentar, skriven , av Anna:

Vilken fin tårta och jag tror att sen smakade nog lika bra som den ser ut. 😍

Svar: Faktiskt! 🎂😄
ByLisa.se

3:e kommentar, skriven , av Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Så kul att få besök av sina nära och kära :)

Svar: Alltid mysigt! 😃
ByLisa.se

Kommentera inlägget här :