Måndag

publicerat i Allmänt, Familj;

Bilden symboliserar helgen ganska bra, full fart, fint och tyst (kan inte prata). Har inte haft tid att uppdatera här, lite trist, men så kan det vara 😃

På fredagen var det först jobb, sen farbror doktorn som inte hade någon snabb å enkel lösning på mina röstbekymmer (attans!). 
Efter det var det packa och slänga sig in i bilen. Morfar å bonus Hecke kom å lekte med barnen när vi åkte på en snabbtur till Värmland. 
Efter vägen stannade vi till vid kyrkogården där min mormor och morfar ligger, tände ett ljus i minneslunden för farmor också, så fint.  När vi väl var framme vid stugan var det ganska sent, vi städade pumpade luftmadrass, njöt av ett glas vin och så var det natti. 

Såklart vaknade vi 6, som vanligt, MEN vi kunde somna om... halv nio gick vi upp!!! Det var typ 3 1/2 år sedan 😄 Lördagen gick i tvåhundra! Vi hann måla en hall, gå på en fin och känslosam urnsättning, åka hela vägen hem, tacka och vinka av trötta barnpassare och natta våra små. Sen ramlade vi ner i soffan en stund, helt slut, men med massa kul idéer ;)

Söndag blev en sån där försöka hinna allt-man-borde-gjort-hemma-dag och samtidigt få massa tid och lek ihop med barnen... 
Åååå sen var det måndag igen!
White Monday dessutom! Gillar idén, det behövs lite motsatser till alla köphetsdagar!

Hur har din helg varit?


Kommentera inlägget här :