Gamla godingar

publicerat i Allmänt, Hållbart;
God torsdag på er!
 
Igår satt jag i vardagsrummet och såg mig omkring, nästa allt jag ser när jag tittar mig omkring i rummet är köpt på auktion, secondhand, loppis eller är ärvda grejer eller gåvor. Jag älskar verkligen att köpa saker som det finns känsla i. Det är helt klart ett stort plus att det är hållbart, både ur miljö synpunkt och faktiskt kvalité. Jag gillar blandningen av olika årtionden, århundraden, träslag, färger, former! Absolut slinker det in nytt ibland, trixet är att matcha in det.
 
Denna säng med tillgörande sängbord köpte min  mamma på auktion för 100 år sedan (nästan iaf), nu är dom i min ägo. Även kristallkronan är ett auktionsfynd fast lite mer nyligen. Spegeln och sänglamporna är nya, men smälter in ganska bra tycker jag. 
 
På denna bild är det tavelbelysningen och lustigt nog boken om antikviteter som är nyköpta, haha! Gardinerna är hemmagjorda så de är ju på sätt och vis också nya. Annars är det gamla grejer, så förtjust i tavlan!
 
Champagnekylaren och kandelabern från Skultuna, tallrikarna och gardinerna är nya, annars är det bara auktion och secondhand. Kristallkronan som man bara ser några prismor av är en riktig favorit!!
 
Jag 💚 gamla grejer!

Taggar: #auktion #auktionsfynd #hållbart #miljötänk, #inspiration #inspirera #inspireras, #loppis #secondhand #auktion;

Kommentera inlägget här :