Sommarlinne

publicerat i Design / Re-design;
Gokväll!
 
Har ni haft en god dag? Själv har jag börjat få in den "rätta knycken" (Saltkråkan för den som undrar), så nu sover barnen samtidigt på dagen, woho 😄
 
Idag när barnen sov hann jag avsluta ett linne som jag påbörjade här om kvällen... Fyndade en stuvbit för ett tag sedan och har varit sugen på att göra något. Kommer bli en klänning i samma tyg sen, men såhär blev linnet. 
Fodrat fram, lätt transparent bak.
 
 
 
 
 
Du får ❤-ligt gärna Gilla om du gillar!
 
Ha en fin kväll!

Såhär såg den ut, nästan klar...

publicerat i Design / Re-design;
Hej på er,
 
Hur står det till?
 
Jag leker med barnen och syr om vart annat... har massa roliga plagg på G (till mig själv). Ibland känner jag mig extra inspirerad, och då är det bara att gasa! 😄 Kommer lägga upp bilder allt eftersom.
 
Men idag tänkte jag visa en klänning som jag levererade förra tisdagen. Som jag berättade om HÄR så fick jag en fråga för en tid sedan att sy en klänning. Den skulle bäras av brudgummens mor på bröllopet (som ägde rum i helgen). Jag blev så glad för frågan och sa självklart ja! 
 
Jag var riktigt nervös, vill ju att allt ska vara perfekt när det är åt någon annan. Extra viktigt när den ska bäras på sonens bröllop!
 
Jag vet att hon bar klänningen och att hon var nöjd och glad! 😍 
Kanske kanske får jag lägga upp en bild på henne i klänningen också sen 😊 Tills dess får ni hålla till godo med en bild på dockan (innan sista korrigeringen, den blev kortare på längden!)
 
 
 
Ha en fortsatt fin dag!☀