Från Sturehof till Mister French

publicerat i Roligheter, Semester;
Hej,
 
Vad har du haft för dig idag? Själv har jag haft en urmysig dag med min bästis sedan 20!! år, bara hon och jag. Inte så ofta det finns tid till det, så extra lyxigt när det väl blir av! 💝
 
När jag åker till Sthlm så känns det alltid som att jag åker hem... undrar om det alltid kommer vara så!?
 
Vi möttes upp vid centralstationen och promenerade en stund, tittade in i butiker... Sen gick vi och satte oss på Sturehof. En varsin toast Skagen och bubbel, helt perfekt!
 
Fler butiker, massa prat om allt från bröstförstoring till böcker till potträning! Efter allt pratande och promenerade var vi torra i struparna och gick mot vår gamla favorit Café opera, där satte vi oss på Bakfickan och tog ett glas bubbel.
 
Vi tog en sväng ut på Djurgården, åt en glass och båtade oss sedan till gamla stan... eller kajen iallafall. Mister French kallade på oss och vi placerade oss i en soffa med varsin kall dryck! Så nice ställe, sköna soffor, fina möbler, ljuvlig utsikt! Prat om vardag, minnen och bus framöver!
 
Tiden gick så fort! Så fort att jag var på håret att missa bussen hem! I klackar och 29+ kutade jag (inte småsprang, kutade) genom halva gamla stan till tunnelbanan. Av från tuben och rusade upp till Bussterminalen! Svetten droppade, på riktigt, fick badda med näsduk! Haha! Kom på minuten!
 
Nu är jag snart hemma igen, längtar efter mina små kottar! 💕
 
Ha en fiin kväll!

Minisemester - Astrid Lindgrens värld

publicerat i Familj, Semester;
Hej,
 
Som jag berättade igår (HÄR) så åkte vi till Linköping på en liten minisemester förra veckan. Det var fyra intensiva dagar, kul och vrålvarmt! Vi bodde på hotell i Linköping och gjorde utflykter därifrån, perfekt! 
 
Andra dagen åkte vi till Astrid Lindgrens värld. Jag tyckte att det var supermysigt, barnen hade också ganska kul, haha! Det var så mysiga miljöer, man kände igen sig överallt, och blev inspirerad och fick ideér till trädgården.
 
Det var inte helt smidigt med två barnvagnar (som vi gärna fyller med packning), då man skulle lämna vagnen utanför på ganska många ställen. Jag förstår att det inte funkar med massa barnvagnar inne i hus, vid föreställningar osv, men därför tror jag att det blir bättre sen när barnen kan gå och sitta i skrinda och vi kan ha en ryggsäck till småsaker! Det blev en föreställning för mig och Frank när maken gick runt så Folke skulle somna. Annars gick vi mycket, tittade och lekte.
 
Nedan kommer ett gäng bilder, känner du igen dig?
Man skulle kunna tro att det var folktomt, men icke! Försöker bara att undvika att fota folk som kanske inte vill vara med på bild (pallar inte att springa runt och fråga heller, haha!).
 
 
Gillade du inlägget får då hjärtligt gärna trycka på hjärtat!
 
Ha en fin dag!

Minisemester - Kålmården

publicerat i Familj, Semester;
Hej,
 
förra veckan åkte vi till Linköping på en liten minisemester. Det var fyra intensiva dagar, kul och vrålvarmt! Vi bodde på hotell i Linköping och gjorde utflykter därifrån, perfekt! Dagen vi anlände spenderade vi i Gamla Linköping, missa inte det! Vill du se bilder så finns det massor i ett tidigare inlägg (HÄR).
 
Andra dagen åkte vi till Kolmården, första gången för mig och barnen, maken har varit där förr. Bamses värld var en riktig succé! Perfekt för våra små kottar som älskar Bamse. Vi både började och avslutade dagen där. Självklart gick vi runt och tittade på alla djuren också. Mini Folke sov ganska stor del av den promenaden, men Frank tyckte att det var superhäftigt med alla djur. Han var även in där man får klappa djur, lyckat!
 
Hade vi kunnat välja så hade vi kanske inte åkt när det var så brutalt varmt, det var ganska tufft för barnen, även om de hanterade det förvånansvärt bra. Det är också lättere om barnen är lite större så det räcker med skrinda och ryggsäck, istället för två vagnar, skötväska, mat- och dryckpackning... Men allt går och det blev en bra dag! Myyyycket promenerande!
 
Här kommer några bilder från dagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kul att du tittade in! Gillade du inlägget får då hjärtligt gärna trycka på hjärtat!
 
Ha en fin dag!