Klar!

publicerat i Design / Re-design;
Började på en kjol igår, nu är den klar. Riktigt nöjd faktiskt. Mönsterpassningen blev över förväntan 😃 En lite damigare modell, men min stil är att ha mer nedtonad åt ena hållet och kanske tuffare åt andra. Kortkort med polo eller långkjol med urringning.. typ.
 
 
 

Godmorgon

publicerat i Allmänt, Design / Re-design, Familj;
Så kom den äntligen, min nya väska! Jippi! Vi var på kryssning med ett helt gäng (familj) i mellandagarna. Min svärmor var då på jakt efter en ny handväska. Jag följde med in i väskbutiken och gluttade efter en väska åt henne, och det var då jag fick syn på denna. Köpte den inte då, men när jag hittade den till 50% kunde jag inte stå emot längre, haha! Har inte ens hunnit flytta in i den än.. ska göra det idag 😃
 
God morgon lilla väska! En kopp kaffe och starta dagen!? 😃😃
Stora lilleman har dansat in på förskolan, lilla lilleman sover och jag sitter framför brasan med en kopp kaffe. Står i begrepp att sätta igång symaskinen... får se hur långt jag hinner idag!

Friserad, promenerad och nytt projekt!

publicerat i Allmänt, Design / Re-design, Familj;
 
Börjar dagen med den vanliga rutinen, morgonfix och dagislämning. Idag var det skönsång i bilen och dans in på avdelningen👍 Efter det hem, frulle och natta mini... sen frissan. Hans pappa jobbade hemma, så han kunde sova tryggt när jag var borta.
 
Nyklippt... blir lite kortare varje gång 😃 Men jag ska nog ta tillbaka min blonda färg... så fort vårsolen börjar bita!
 
Vän från föa-gruppen messade och fråga om vi ville ta en prommis i solen med dom? Självklart svarade jag, men hur skulle jag få killarna att chilla i vagnen... Svaret: varsin bil och tio varv!! 😃👍
Idag kom väskan!!! Slänger in ett par bilder, men mer om den imorgon!
 
Lek, middag, lite mer lek och nattning... sen blev det en stund i "mitt rum". Hittade ett tyg förra veckan och blev så sugen sy, gissa vad det ska bli!?
 
 
 
 
 
En sommarkjooool, japp! Finns tyg kvar som ska få bli något bärbart det med, har en plan! Jocke undrade om det var en gammal gardin jag använt, hahaha!!