Idag och en glimt från igår 😉

publicerat i Familj, Trädgård;
Idag har vi börjat plocka ner körsbärsträdet. Lite synd för det är så fint, men det får inte plats tyvärr :( Barnen tyckte iallafall att det var roligt att titta på och Frank "hjälpte såklart till! :)
 
Stegen var väldigt lockande och även sågen...
 
Jag hjälpte liiite, snodde några knoppiga grenar som jag ska ta in och se om de går att få i blom... men tveksamt va?! Jag tog tag i skottningen också. Konstigt det där, dom få gånger man inte skottar direkt, då ligger det kvar... annars börjar det alltid töa typ fem minuter efter man är färdig. Jaja, nu är det gjort!
 
Det var skönt att komma in efter uteaktiviteterna. Nu är alla uppe i Folkes rum och leker, så mysigt!!  Jag passar på att slänga upp ett inlägg lite snabbt medans sötmonstren busar med sin pappa. Strax dax att smeka ihop en smarrig lördagsmiddag! :)
 
Det var så sjukt mysigt igår kväll så jag slänger upp några bilder på det med. När barnen somnat tände vi alla ljus i vardagsrummet och satte igång en brasa. Myskläderna på, lite goda skinkor och ostar och varsit glas vin. Fredagsdejt!!
 
Fortsatt trevlig lördag på er!!

Taggar: #fredag #lördag #mysigt #familj #mat #trädgård #träd #skotta;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Mysigt!

2:a kommentar, skriven , av Mia:

Åh vad mysigt ni har haft det. 😍 Jag tycker egentligen inte om snön och kylan, men åh vad jag längtar att få känna frisk luft i lungorna.

Svar: jag är inte heller en vintermänniska, men det är riktigt skönt att komma in efter en stund i kylan! 😃
BloggarLisa

Kommentera inlägget här :