Klänningar åt kungligheter

publicerat i Design / Re-design;
Nu var det dags att rycka blad från ännu en vissnande bukett, modellerna fann jag i Svensk Dam tidning, kungligheter! 😃
 
Prinsessan Sofia fick en klänning av rosenblad.. påminner lite om marshmallows 😄 Tänker att det blir ngt helt annat efter press och torkning. Hade ingen aning om att halvvissna rosenblad känns precis som mocka, superhärligt!
 
Kronprinsessan Victoria fick en eldig röd klänning (vet tyvärr inte vad blomman heter)
 
 
Gilla 💛 gärna om du gillar!
 

Från oanvänd gammal tallrikshylla i källaren till...

publicerat i Inredning;
\n
Har haft en tallrikshylla liggande i källaren sedan vi sålde sommarstugan, har inte haft någonstans att ha den... tills nu. Dammade av och grundmålade.
\n
 
\n
\n
Sen fick den två lager listvit lackfärg.
\n
 
\n
\n
Och tadaaa! Den fick flytta in i mitt kreativa rum på övervåningen. Man behöver inte alls använda den till tallrikar, finns massa annat fint som kan ta plats där!
\n
 
\n
\n
Jag försöker att inte vara så låst vid vad saker "ska" vara till. Det kan jag bestämma själv :) Och bäst av allt, allt fanns hemma så det kostade mig inte en krona! 
\n
 
\n
 
\n
bloggarlisa.blogg.se

Konst(igt) - kändis får galaklänning

publicerat i Design / Re-design;
Satt och tittade på mina tulpaner som jag fick förra helgen.. de hade börjat tappa blad och jag skulle precis slänga när jag kom på att jag kunde använda bladen. Jag hämtade några tidningar och letade reda på en lämplig modell (tillräckligt stor och kläder som gick att täcka). Det blev Jenny McCarthy som fick bli min modell, grattis Jenny! :) Klippa och klistra.
 
Sen var det bara att börja skapa
 
Resultatet blev en galaklänning som jag gärna skulle använda själv!
 
Nu har jag lagt allt under en hög med böcker för pressning och torkning. Om det blir som jag har tänkt kommer detta sedan att hamna på väggen.
 
Du får hjärtligt gärna GILLA om du gillar detta!
 
 
bloggarlisa.blogg.se