Välkommen hem lilla soffa

publicerat i Inredning;
ÄNTLIGEN!
 
Det kan verka som en löjlig sak att bli glad över, men så trevligt att den nya soffa äntligen har flyttat in hemma hos oss. Den är stor och fin och bästa av allt, bekväm att sitta i! Den gamla var hemsk på riktigt, man fick ont både här och där. På vissa ställen satte man sig direkt på ramen, hårt och jäkligt. På andra ställen var det mjukt med kraftig lutning mot mitten... antingen ficka man palla upp med kuddar för att kunna sitta ordentligt, eller så fick man ta stöd av den som satt bredvid, haha!
 
Men nu är det slut på det. Den nya är grön och grann!
 
Innan var det två soffor och en fåtölj, fina för all del, men gick allstå inte att sitta i.
 
Såhär luftigt blev det igår kväll när vi gjort plats åt nya soffan
 
 
 
Leverans och uppackning!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådär ja... nu är allt så gott som på plats. Kan hända att några kuddar försvinner... så att vi får plats att sitta också, haha! Sen ska jag göra av de gamla möblerna... Fåtöljen ska alltså inte stå där i bakgrunden sen. Gillar att det går att gå runt soffan, kanske inte syns så bra på bild. Soffgruppen står nästan i mitten, det tar plats, men skulle inte utnyttjats till något annat ändå... Finns luftigare ytor på annat håll i huset ;) 
 
Nu är klockan snart 20:00, så läggdags då! 😊
 
Ha det!

Taggar: #Inredning #inspo #inspirera # inspiration, #december #2018, #föreochefterbilder #gammalt #nytt, #soffgrupp #möbler #kuddar #vardagsrum;

Kommentera inlägget här :