Hemma

publicerat i Allmänt, Inredning;
Hej,
 
som ni märker har jag varit ganska dålig på att uppdatera, men det finns ju en ganska enkel förklaring till det... (om du missat finns tidigre inlägg HÄR). Vi blev utskrivna från sjukhuset i måndags, men jag är fortfarande sjukskriven (eller VAB) för att vara hemma med lilleman. Vi försöker hitta en bra balans, lära känna det nya upplägget, lära oss läsa hans signaler och så vidare. Det är inte helt lätt och det känns okej ibland och lite tungrott ibland. 
 
Just nu ligger lille och sover och jag passar på att försöka få lite julstämning här hemma. Jag vill att det ska dofta jul och då är ju blommorna viktiga! Plockade fram några krukor och korgar, men innan jag kunde plantera behövde en lagas!
 
Handtaget hade gått sönder så jag bröt av det en gång till för att få det jämnt och tejpade båda sidorna. Sedan lindade jag med hampasnöre och tada, som ny! ;)
 
Så var det bara att börja plantera. Hade till och med mossan kvar från förra året. Sparade den i en plastpåse, så den var frtfarande mjuk och fin!
 
Matsalen
 
Vardagsrummet
 
Serveringsgången
 
Köket
 
Jag som alltid brukar pyssla och dona har varken haft tid, ork eller lust på en stund, åter igen, inte jättekonstigt. Jag tror ändå att det är lite viktigt att försöka göra smågrejer när det blir någon minut över här och där, det ger faktiskt mer energi än det tar. Idag var det roligt!
 
Har du kommit igång med något pynt eller pyssel hemma?
 
Önskar dig en fin dag!
 

Taggar: #blommor #hyasint #rött #tomte #dekoration, #hållbart #hållsmart #återanvända #tatillvarapåallt, #inspiration #inspirera #inspo #2018, #jul #2018 #december #julstämning #pynt #pyssel, #laga #diy #sustainable;

Kommentera inlägget här :