T-rex manövern

publicerat i Familj, Roligheter;
Hej,
 
hoppas att allt är gott med dig denna lördag!
 
Idag när jag lunch-nattade blev jag så full i skratt! Jag insåg att jag faktiskt har ett komplement till Ninja-smygningen som jag skrev om för länge sedan, om du missat finns det här :). Ni vet när man nattat barnen och precis ska till att smyga iväg och de liksom grymtar till och kisar och tittar på dig... man vet att de antingen kan bli att de somnar till igen eller så åker ögonen upp och de ifrågasätter å det bestämdaste varför man inte sitter/ligger kvar!! Det är då man behöver den, T-rex manövern eller kanske lite enklare T-rex frysningen. Den ser oftast ut ungefär såhär för mina barn:
 
Meningen är inte att skrämma (lätt att tro av bilden att dömma) utan att bli osynlig, som för en T-rex, logiskt eller hur! :D Har någonstans i bakhuvudet att T-rex bara reagerade och jagade djur i rörelse (pga synen), där av att den blivit inblandad här, hahaha! Jag tänker att om jag fryser till is (helst inte andas heller) så kanske han inte ser mig och somnar om igen... så barnet är alltså en T-rex och jag bytet, hahaha!! Jag är inte riktigt så knäpp som jag låter! :D 9 av 10 gånger funkar det faktiskt. Och efter det gör jag då en graciös ninjasmygning! Så, då vet ni det... :)
 
Nu ska jag gå ut och leka med mina pigga och glada barn i trädgården!
 
Ha en fin lördag!
 

Taggar: #2018 #april #lördag, #barn #älskadeunge #tid #utveckling, #föräldrar #sova #humor #knasig #rolig, #smyga #sovandebarn #nattabarn #natta, #smygasomenninja #t-rex #tips #trix;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Miss Jennifer:

HAHA den känns så väl igen hahaha

Svar: 😄😄😄👐
BloggarLisa

2:a kommentar, skriven , av Kamilla:

Visst är det så. Där och då blir man mästare på att smyga fullast. Ha en bra kväll

Svar: 😄👍 Tack detsamma!
BloggarLisa

3:e kommentar, skriven , av Jacqueline:

Hahah, bästa jag sett! Helt osynlig faktiskt 😉🙌

Svar: Man får tacka 😄
BloggarLisa

4:e kommentar, skriven , av Emma :

Känner igen mig helt i detta !!!

Svar: 😃👍
BloggarLisa

5:e kommentar, skriven , av Sandra:

Hahaha ! Känns så igen ! 😄😂😄

Svar: 😄😂💪👐
BloggarLisa

6:e kommentar, skriven , av Ursula :

Haha.. känner igen det där! ❤️🍀

Svar: 😄😄👍
BloggarLisa

Kommentera inlägget här :