Lilltoan fick en make-over

publicerat i Inredning;
Hejsan, allt gott får jag hoppas! Sista dagen på påskledigheten för många gissar jag... själv har jag "ledigt" några dagar till (är ju föräldraledig) :)
 
Idag bjuds det på toalett make-over!
 
Ja, plastmattan hade sett sina bästa dagar för många år sedan och färgen var aningen ilsken för vår smak. Det hör ju också till saken att toaletten är pytteliten, ståhöjd enbart precis framför handfatet. Så att måla i en ljusare färg gör ju också att det känns större...
 
 
Gamla kaklet knackades ner... 
 
Och jag började måla allt vitt... (jag ska måla hela världen... trallallallaaa)
 
Skönt att slippa bry sig om att spilla på golvet :)
 
 
Blev ett par omgånger färg till!
 
Men vad nu!? Varför målade du inte efter ni tog bort toa och handfat om de ändå skulle väck?! Svar: det hade varit på toook för smidigt och enkelt :D Eller så använder jag inte alltid mina små smarta där upp på hjärnkontoret, haha! Porslinet var i desperat behov av att bytas ut, syns framförallt på andra bilden ovanifrån. Vi passade även på att se över rören, vilket var tur! (Mer om vattenläckan i vardagsrummet imorgon!)
 
Stänkskyddskakel upp!
 
Nytt golv!
 
Helt ny toalett, ny-gammalt handfat. Elementet började skifta färg också (man blir ju som man umgås ;) 
 
Och så var allt målat, fogat och socklar på plats. Inredningen blev enkast möjliga, men fint tycker jag. Tyvärr har jag inte med på bilden att det också blev en fin liten pall med en stor konstgjord ormbunke nere i hörnet vid elementet. Men kan berätta att det blev fint med en liten färgklick och lite form!
 
 
 
 
Kul att du tittade in! Lämna gärna ett spår av ditt besök genom en kommentar eller ett gilla :)
 
Ha en fin dag!

Taggar: #Inredning #inspo #inspirera # inspiration, #compactliving #skapayta, #dyi #doityourself #måla #tapetsera #renovera, #dyi #färger #inspiration #spara, #toalett #handfat #färg #golv, #återanvända #IKEA #fräschaupp;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie:

Vad fint det blev!

Svar: Tack! 😃
BloggarLisa

2:a kommentar, skriven , av Ursula :

Så fint! 😊😍

Svar: Tack! ☀😘
BloggarLisa

3:e kommentar, skriven , av Miss Jennifer:

Men wow vilken skillnad :D

Svar: Visst blev det! 😃👍
BloggarLisa

Kommentera inlägget här :